Rittenregistratie


Rittenregistratie komt eigenlijk op hetzelfde neer als kilometerregistratie. U registreert de ritten en kilometers voor uw werkgever. Er zijn verschillende manieren om uw ritten bij te houden. U kunt uw rittenregistratie bijhouden doormiddel van speciale programma's en tools. Maar kunt ook gebruik maken van een simpele lijst of excel sheet. Veel van de tools maken gebruik van GPS. Hierdoor zijn ze minder arbeidsintensief en nauwkeuriger. Het scheelt u een hoop tijd van bijhouden.


Mogelijkheden rittenregistratie:


GPS rittenregistratie
Er zijn verschillende aanbieders voor GPS rittenregistratie. Een kleine greep: Stern Assist, Trevler rittenregistratie, IT Mobile, Routevison, Osirius, Rit Assist en Vtron.

Excel sheet voor rittenregistratie
Er zijn vele handige excel sheets waar u uw rittenregistratie in bij kunt houden. Zo heeft bijvoorbeeld Microsoft office hier eens standaard sheet voor. Maar ook andere initiatieven zoals Worksheet.

Rittenregistratie formulier
Veel bedrijven waar gebruik wordt gemaakt van rittenregistratie hebben ook speciale formulieren. Bepaalde processen waar het bedrijf zich aan vast houdt. Deze kunt u waarschijnlijk bij de afdeling administratie vinden.